KUNSTSTOF-LASROBOT

Bij 3D Robotprinting is een robot ontwikkeld die 3D kunststof kan lassen. Dit systeem schept enorm veel mogelijkheden voor verschillende industrieën. Heeft u interesse om een dergelijke systeem toe te voegen aan uw productiefacicilteit, dan kan 3D Robotprinting er een voor u bouwen, speciaal op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met benodigde materialen, te lassen producten en de huidige productieomgeving.

Van inventarisatie tot en met implementatie kan worden verzorgd; begeleiding en eventueel opleiding van medewerkers kan daar ook bij horen.

Desgewenst kan ook met een onderzoek van productontwikkeling gestart worden, om samen te ontdekken of kunststof lassen een relevante techniek is voor uw toepassing.

3D-PRINTROBOT

 

Ook het systeem van onze 3D printende robot, kan voor uw bedrijf speciaal op maat geleverd worden. We zorgen dat deze robot past in uw huidige productie omgeving.

Desgewenst kan ook met een onderzoek van productontwikkeling gestart worden, om samen te ontdekken of 3D printen een relevante techniek is voor uw toepassing.

Van inventarisatie tot en met implementatie wordt verzorgd; begeleiding en eventueel opleiding van medewerkers kan daar ook bij horen.

Bezoekadres

Galileistraat 15

3029 AL Rotterdam

Nederland

Factuuradres

Hemmerbuurt 175

1607 CG Hem

Nederland

Kvk 61770485

BTW NL854480766B01

IBAN NL77RABO0198214871