top of page

KUNSTSTOF-LASROBOT

Bij 3D Robotprinting is een robot ontwikkeld die 3D kunststof kan lassen. Dit systeem schept enorm veel mogelijkheden voor verschillende industrieën. Heeft u interesse om een dergelijke systeem toe te voegen aan uw productiefacicilteit, dan kan 3D Robotprinting er een voor u bouwen, speciaal op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met benodigde materialen, te lassen producten en de huidige productieomgeving.

Van inventarisatie tot en met implementatie kan worden verzorgd; begeleiding en eventueel opleiding van medewerkers kan daar ook bij horen.

Desgewenst kan ook met een onderzoek van productontwikkeling gestart worden, om samen te ontdekken of kunststof lassen een relevante techniek is voor uw toepassing.

3D-PRINTROBOT

3d printrobot

Ook het systeem van onze 3D printende robot, kan voor uw bedrijf speciaal op maat geleverd worden. We zorgen dat deze robot past in uw huidige productie omgeving.

Desgewenst kan ook met een onderzoek van productontwikkeling gestart worden, om samen te ontdekken of 3D printen een relevante techniek is voor uw toepassing.

Van inventarisatie tot en met implementatie wordt verzorgd; begeleiding en eventueel opleiding van medewerkers kan daar ook bij horen.

bottom of page