BEDRIJF

Vanuit het idee een robot te bouwen om kunststof lassen creëerde Jasper Menger een 3D-Robotprinter. Met deze robotprinter is 3D-Robotprinting sinds oktober 2014 actief in de markt.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren kunststof producten van groot formaat en productiesystemen die dit mogelijk maken.

Onze ambitie is de beste fabrikant van prototypes, one-off's en low-volume production te worden.

 

TEAM

Het kernteam van 3D Robot Printing bestaat uit Jasper, René en Eliza.

Jasper Menger werkte als monteur voor Rolan Robotics en bouwde later zijn eigen robotarm om tot 3D printrobot. Ook nu werkt hij constant aan verdere verbetering van deze techniek en uitbreiding. Jasper houdt van slim zijn handen uit de mouwen steken.

René Ritmeijer heeft een achtergrond in de consultancy en voert de Dutch Growth Factory. Voor 3D robot printing voert hij de sales uit en zoekt naar nieuwe wegen om deze techniek in te zetten. René houdt van onverwachte, spontane logica.

Eliza Noordhoek is industrieel ontwerper en is verantwoordelijk voor productontwikkelingstrajecten en productieplanning. Ze houdt van puzzels oplossen en mooie dingen maken. Bij TU Delft is ze deeltijd praktijkdocent op de faculteit Industrial Design Engineering.

Mats Offerman is allround technicus en ontwikkelt en bouwt aan nieuwe installaties.

Ferry van Eerd is productiemedewerker en verantwoordelijk voor alle nabewerking van objecten vanaf het moment dat een print van het printbed komt.

Jasper Menger

directeur en technische ontwikkeling

René Ritmeijer

sales

Eliza Noordhoek

ontwerp en productie

mats offermans_site.jpg
IMG_6033 site.jpg

Mats Offerman

techniek

Ferry van Eerd

productie