top of page

3D ROBOT PRINTING

3D PRINTEN OP GROOT FORMAAT

De wereld van 3D printen wordt steeds uitgebreider. Bij ons is het nu mogelijk om grote objecten te laten printen met verschillende materialen. Bijna alles wat met een tafelprinter mogelijk is, kan onze robot in het groot, tot het formaat van bijvoorbeeld een bureau.

Het technisch uitwerken van een object (engineering), 3D modelleren en vertalen naar een te printen object; wij kunnen dit desgewenst op ons nemen.


PRODUCTONTWIKKELING

Kunnen jullie dit maken? Dit een vraag waarmee veel klanten bij ons komen. Soms is 3D printen het antwoord op die vraag, soms zit er nog een groot gat tussen het idee en de uitvoering. We bieden begeleiding aan om een idee verder te ontwikkelen tot een realiseerbaar product.

ROBOT INSTALLATIES

Door onze ervaring met (het ombouwen van) robots, zijn we in staat voor vele toepassingen robotinstallaties te bouwen. Als onderdeel van een productielijn of als zelfstandige robot. De robot kan functies vervullen als kunststof printen, kunststof lassen en frezen.

ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

Onze techniek is constant in ontwikkeling en wordt steeds beter. Maar u kunt ook bij ons terecht met speciale vragen zoals het printen met nieuwe materialen. Het experimenteren met de robot en materialen kan onder begeleiding als dienst worden afgenomen.

bottom of page